Sikker e-mail kommunikation

ScanMailX tilbyder kryptering af alle e-mail forbindelser. Dette betyder at al e-mail kommunikation mellem afsender og modtager samt gennem ScanMailX datacentre foregår via en sikker krypteret tunnel. En sikker e-mail tunnel er meget nem at aktivere og kræver ingen bruger involvering eller daglig administration.

Sikker og krypteret e-mail er en integral del af ScanMailX løsninger indenfor spam- og virusfiltrering og systemet tillader ScanMailX at scanne alle e-mails (både ind- og udgående) for virus, spam og andet upassende indhold.

Det eneste det kræver at kunne sende og modtage sikre og krypterede e-mails gennen ScanMailX er et gyldigt SSL certifikt. Der skal ikke bruges andet software eller handware eller nogen form for anden software installation.Fleksibilitet og frihed

Transport Layer Security (TLS)

TLS er den protokol, der krypterer e-mail forbindelsen og leverer e-mails sikkert. Dette forhindrer aflytning mellem mailservere.  ScanMailX sender og modtager automatisk beskeder til ind- og udgående mailservere ved hjælp af TLS, men vil automatisk levere uden TLS hvis modtagers mailserver ikke er konfigureret til at bruge TLS.

Alle e-mails og vedhæftede filer sendes tillige via en krypteret forbindelse for at sikre fuldstændig fortrolighed.

SSL Certifikat

Der kræves et gyldigt SSL certifikat for kunne sende og modtage sikre og kryptere e-mails. ScanMailX anbefaler at SSL certifikatet købes hos Digitalcertifikat.dk.

Beskytter mod

  • At nogen udefra kan lytte med på e-mail kommunikationen
  • Ingen kan ændre data mellem afsender og modtager

Specifikationer

  • Omkostningseffektiv metode som sikrer integritet i e-mail kommunikationen
  • Kræver hverken brug af eller investering i kompliceret hardware
  • Benytter Transport Layer Security (TLS) til at kryptere hele e-mail forbindelsen mellem afsender og modtagers e-mail server
  • Kræver ingen daglig administration

Tilvalg

ScanTTP er en avanceret e-mail sikkerheds teknologi som beskytter brugerne mod phishing, spear-phisning og andre målrettede angreb som kommer gennem e-mail. Dette er en udvidelse til vores ScanMailX e-mail sikkerhed as a Service produkt.